Om Merete

Jeg blev født ved kejsersnit d. 25. september 1984 på Hjørring Sygehus. Jeg voksede op på en gård hos mine forældre i Vejby og gik i skole i Hundelev og senere i Vrå.

Efter 10 års skolegang (0.-9. klasse) gik jeg direkte videre på handelsskolen og blev student i 2003.

Derefter arbejdede jeg i et år og startede så på min uddannelse og dagen inden jeg startede, var jeg blevet kærester med Søren, men mere om det senere.

Om Søren

Søren blev født naturligt d. 6. maj 1982 på Skanderborg Sygehus. Han boede først på Horsensvej i Skanderborg og senere i Solbjerg sammen med sine forældre.

Han gik i skole i Solbjerg og gik efter 9. klasse videre på HTX i Viby og han blev student i 2001. Derefter havde han et friår fra studierne, hvor han bl.a. aftjente sin værnepligt hos beredskabsstyrelsen i Thisted.

I september 2002 startede han på Aalborg Universitet og et par år senere mødte han mig.

"Kærlighed er, når en pige tager parfume på, og en dreng tager barbersprit på, og de går ud og lugter til hinanden..."

Sådan blev vi kærester

I starten af 2004 havde vi begge en profil på dating.dk og i januar 2004 skrev Søren en besked til mig. Jeg skrev dengang med en anden og ville ikke "spille på flere heste", så derfor hørte Søren ikke mere til det :-(

Imidlertid endte det sådan, at jeg ikke længere skrev sammen med den anden fyr og i juni fik jeg taget mig sammen til at skrive et svar til Søren. Jeg regnede egentlig ikke med at høre mere fra ham - det var jo flere måneder siden og han havde sikkert allerede en kæreste eller også havde han helt glemt, at han havde skrevet en besked.

Men Søren skrev pænt tilbage og jeg svarede og sådan foregik det i et par måneder... Så skulle jeg ud og have ny computer og Søren var jo sådan én, der vidste noget om computere, så jeg fik hans mobilnummer... Det blev dog ikke brugt - det var lidt mærkeligt at skulle ringe til én, jeg på en måde kendte godt, fordi vi havde skrevet om alt muligt inden da, men alligevel kendte jeg ham ikke - jeg anede ikke, hvordan hans stemme var eller hvordan han helt præcist så ud - og derudover stod min mor jo ved siden af og ville nok begynde at spørge ind til, hvad det da var for en fyr.

I starten af august skulle Søren vanen tro til Skanderborg Festival - Danmarks Smukkeste Festival. Han havde så fået mit mobilnummer, så han kunne ringe til mig, når vi jo ikke kunne skrive sammen på dating. Dog havde vi aftalt, at jeg skulle ringe først, for så kunne jeg bestemme, hvornår det skulle ske. Dog startede Søren med at ringe den første nat, han var til festival, men jeg tog ikke telefonen - en aftale var en aftale og Søren undskyldte også næste dag, at han havde ringet. Den samme dag ringede jeg så til Søren og vi snakkede ganske kort og så var sluserne åbnet. Hver nat ringede Søren til mig og det blev til mange timers snak - en masse øl kan være til utrolig megen hjælp :-)

Da Søren var kommet hjem fra Festival, besluttede vi os for at skulle mødes for at se, om vi også kunne snakke sammen i "virkeligheden". Det er noget helt andet at "gemme sig" bag en skærm eller en telefon, så nu skulle det prøves af. Så d. 14. august 2004 drog jeg til Aalborg - stærkt formanet af min mor :-) Vi gik på café og i biografen og fandt ud af, at vi passede meget godt sammen og aftalte, at jeg skulle ringe, når jeg kom hjem, så vi kunne aftale den næste date. Da jeg kom hjem, ringede jeg til Søren og vi aftalte, at vi skulle mødes dagen efter - den 15. august 2004 - og det blev så dagen, hvor vi blev kærester :-)

"Kærlighed er det, der får folk til at sidde på bageste række i biografen..."

Så flyttede vi sammen

Søren boede sammen med sin kammerat, Simon, og havde det egentlig godt med at bo sammen med ham, men havde også samtidig lyst til at bruge mere tid sammen med mig og ikke kun være "weekend-kærester".

Så i december 2005 snakkede Søren med Simon om at flytte i sommeren 2006 og Simon var heldigvis meget forstående omkring det. Så i april 2006 tilmeldte vi os boligportal.dk og i maj var vi ude og se på nogle lejligheder.

En dag skulle vi ud og se tre lejligheder. Den første lå på 4. sal og havde en masse skrå vægge - det var ikke lige sagen.

Den anden var en 2-værelses lejlighed på 60 kvadratmeter og den tiltalte os rigtig meget. Faktisk var vi i tvivl, om vi ville ud og se den tredje lejlighed, for vi kunne godt være i den anden.

Men vi valgte nu alligevel at tage ud og se den tredje lejlighed også og den var bare dejlig. Det var en 3-værelses lejlighed på 70 kvadratmeter og den havde altan. På vej hjem til Søren snakkede vi frem og tilbage, for den anden lejlighed var selvfølgelig 300-400 kr. billigere i husleje om måneden, men den tredje havde altså et ekstra værelse og den havde altan, så det endte med, at det blev den, vi valgte. Vi fik lejligheden fra d. 1. juli 2006 og bor stadig i den :-)

I efteråret 2006 fik vi vores kat, Luffe, til Aalborg og han bragte og bringer stadig stor glæde i det lille hjem.

Søren på frierfødder

"Hvis man ikke gifter sig, bliver man til en peberbøsse..."

Lørdag d. 31. marts 2007 skulle Søren i byen sammen med nogle kammerater. Da han kom hjem tidligt om morgenen d. 1. april vækkede han mig, fordi der var noget vigtigt, han skulle sige til mig. Jeg var selvfølgelig træt og spurgte ham, om ikke det kunne vente, til vi var færdige med at sove. Men det mente han ikke det kunne... Så sagde han, at han havde tænkt længe over, at jeg var den person, han ville leve sammen med resten af sit liv og gerne ville dele glæder og sorger med og derefter spurgte han, om jeg ville gifte mig med ham og svaret kender I jo :-)

Så vi fik ikke sovet mere den nat - den gik med snakken om bryllup og om fremtiden...

I maj var vi ude og købe forlovelsesringe, som også er vores vielsesringe nu. Vi blev gift d. 15. august 2009 og havde en fantastisk dag. Siden har vi fået endnu et "barn", nemlig vores norske skovkat Chanelle, som er faldet rigtig godt til her sammen med os og Luffe.

"Man kan mærke, at man godt kan lide én, ved at blive gift med hende..."