Min polterabend startede faktisk allerede d. 15. juli, for der gav tøserne mig en tur i et studie, så jeg kunne få min sang til Søren indspillet på cd. Dermed kunne jeg jo også bruge det instrumentale nummer til brylluppet, hvor jeg skulle synge sangen for Søren (og for alle andre i lokalet).

Susanne og jeg mødtes med Lene, Vita og Marie Louise i Hjørring og var ude og spise på "Sason", inden jeg skulle synge. Det var rigtig hyggeligt som altid, dog var jeg noget nervøs for at skulle synge senere på aftenen.

Omkring kl. 19 tog vi ud til Morten Baggesen i Ulvegravene i Hjørring. Efter at have indspillet melodien et par gange og sunget sangen en del gange blev jeg færdig og fik en cd med mig derfra.

Det var virkelig guld værd for mig at få sangen indspillet, så det skal I have stor tak for.

Jeg kendte på forhånd datoen for mit polterabend og havde fået at vide, at jeg skulle møde op hjemme ved mine forældre kl. 13.30. Da jeg ankom i bilen sammen med Søren var der lige kommet en anden bil, som jeg ikke umiddelbart kendte i forvejen.

Søren kørte hjem igen og jeg fik besked på at gå op på 1. sal, hvor mine veninder ventede på mig. Der var pyntet rigtig flot op med balloner, serpentiner og vi fik Asti, frugt og chips.

Efter et stykke tid gik alle tøserne ned og jeg skulle komme sidst ned. Da jeg kom ned i stuen var Helle fra "Forever Living Products" der og så fik jeg ellers den helt store forkælelsestur.Først fik jeg fodbad og fodmassage. Derefter fik jeg håndmassage og efterfølgende fik jeg ansigtsmassage og fik lagt ansigtsmaske.

Derefter fik jeg make-up på og så var jeg ellers klar til næste punkt på dagsordenen.

Alt imens jeg blev forkælet var tøserne også godt i gang, for de måtte nemlig bruge alle Helles produkter, mens jeg fik den helt store tur, så det var rigtig hyggeligt, at de også kunne være med.

Vi kørte omkring kl. 16.30 og endte i Hjørring ved "Hjørring Bowling & Gocart Center". Her bowlede vi i en time. Jeg husker ikke, hvem der vandt - dog var det helt sikkert ikke mig :-)Herefter kørte vi ind til byen og spiste på "Sason", hvor endnu en veninde stødte til selskabet :-) Tøserne havde været inde og pynte vores bord op, så det var rigtig festligt og hyggeligt. Maden var dejlig og vi fik snakket "gamle dage" :-)

Derefter gik vi over på "Hotel Phønix", hvor vi fik lidt til halsen. Senere startede de karaoke-anlægget op og så var vi oppe og synge et par sange. Det var rigtig sjovt.

Omkring kl. 2 gik vi op på Ciffy, men gik derfra igen efter live-musikken stoppede. Vi endte på Hotel Phønix igen - dog fandt vi ud af, at de lukkede kort tid efter, og da vi var ved at være trætte, besluttede vi os for at kalde det en fantastisk dag og gå hver til sit.

Susanne og jeg var nede og hente en pizza-slice og ventede på at blive hentet af far, som stod op midt om natten for at få os sikkert hjem.

Da klokken var 4.30 lagde vi os til at sove efter en helt fantastisk dag, som jeg ikke kunne have ønsket mig bedre. Tak for det, tøser - I betyder uendelig meget for mig.